Home Trends Frisse jonge kamerontwerpen voor een tienermeisje

Frisse jonge kamerontwerpen voor een tienermeisje

0
381

Als het gaat om het inrichten van de slaapkamer van een tienermeisje, geven sommige ouders hun dochters de volledige controle over het ontwerp van de kamer. Anderen dicteren elk detail van het nieuwe ontwerp. Het compromis hierbij kan zijn om een thema te bepalen voor de ​​kamer, dat zowel de tiener als de ouder prettig vindt. Als u op zoek bent naar een fris en jong kamer ontwerp waar zowel de ouders als het tienermeisje dol op zullen zijn, bekijk dan de onderstaande ideeën.

Het gebruik van een plaid

Een van de populairste trends voor de decoratie van een tienerkamer voor meisjes, is het gebruik van plaids. Gebruik hierbij wel de lichtere plaids in plaats van de look en feel van de slaapkamer van een tiener met donkere, zware plaids te verzwaren. Er zijn plaids in alle verschillende stijlen te vinden, om het decoreren hiervan een fluitje van een cent te maken. Of de tiener het nu eens is met een pastelkleurige plaid of met een plaid die neutrale tinten heeft, het is een geweldige manier om een ​​slaapkamer op te frissen en er een moderne stijl aan toe te voegen. Spreien, gordijnen en zelfs gestoffeerde meubels kunnen in een geruite uitvoering worden ontworpen. Hierdoor ziet de kamer er verfijnder, maar nog jeugdiger uit.

Trendy metalen kleuren en metalen items

Je hoeft geen schrik te hebben bij het ontwerpen van een trendy kamer, want er bestaan vele manieren om metalen kleuren in een kamer op te nemen zonder hiermee een opzichtige ruimte te creëren. Afhankelijk van de ondertoon van de geselecteerde kleur, moeten de muren wit of grijs worden geverfd voor het verkrijgen van koele tinten. Zilver en beige of chocoladebruin kunnen ook worden gebruikt voor warmere ondertonen in goud of koper. Gebruik coördinerende stoffen voor spreien en gordijnen terwijl u de metaalkleuren reserveert voor de accenten ervan. Een effen bruin gordijn met daarachter een warm gouden vitrage zou bijvoorbeeld de metaalkleur in de kamer introduceren en het tegelijkertijd met effen kleuren temperen. Metaal en metaalkleuren kunnen ook een rol spelen in lampvoeten, wekkers, accentkussens, een kroonluchter en andere kleine accessoires in de kamer. De sleutel is om spaarzaam te decoreren met metaal en metaalkleuren, maar gebruik ze op zo’n manier dat ze een grote impact hebben op het uiterlijk en het gevoel van de kamer. Je tiener zal zeker van dit chique en verfijnde ontwerpidee houden.

Camouflage

Camouflage is niet meer alleen voor het leger. Introduceer deze frisse nieuwe look in de slaapkamer van je tienermeisje door voor een roze camouflage te kiezen in plaats van traditioneel groen of een andere kleur. Dit is een geweldige manier om de slaapkamer van je meisje te verbeteren, terwijl je haar vrouwelijkheid nog steeds erkent. Een roze camouflage is meestal verweven met tinten van bruin of groen. Trek die accentkleuren in het ontwerp van de kamer verder, door de muren in een soortgelijk kleurtje te schilderen of een stevige sprei toe te voegen in een van de complementaire kleuren. Je tiener zal enthousiast zijn om een ​​kamer te hebben die zowel fris als opwindend is.

Een trendy kamer voor een tienermeisje

Het maakt niet uit hoe je ervoor kiest om de kamer van je tienermeisje te ontwerpen, het is belangrijk om te onthouden dat haar inbreng erg waardevol is. Niet alleen zal het uiteindelijke ontwerp van de kamer openlijker worden ontvangen, maar u zult haar misschien ook graag willen helpen bij het decoreren ervan. Een nieuw ontwerp van een tienerkamer kan leiden tot een geweldige hechtingstijd tussen ouders en tieners. Maak hier zeker gebruikt van, aangezien het een positieve invloed kan hebben.