Ultra hoogglanslak van Wijzonol

Deze hoogglans aflak heeft een lange buitenduurzaamheid die ervoor zorgt dat je 10 jaar lang geen onderhoud hoeft te doen. De Wijzonol LBH SDT Ultra hoogglanslak is dus erg fijn om te gebruiken als aflak, en kan zowel op hout als op metaal en kunststof worden gebruikt.

Alle belangrijke punten van de aflak

De aflak zorgt er dus voor dat je de komende 10 jaar geen omkijken meer hebt naar het onderhoud, maar je kan ook genieten van optimaal glansbehoud. Dit komt door de gesiliconiseerde alkydhars. Ook zorgt hij voor een mooie glans en is hij heel makkelijk te verwerken. Wil je Wijzonol LBH SDT Ultra hoogglanslak gebruiken op hout? Zorg er dan voor dat het hout gegrond is. voor kunststof en metaal geldt dat deze geprimerd moeten zijn voordat je de aflak erop gaat gebruiken.

De hoogglanslak is verkrijgbaar in drie verschillende maten blikken, 500 ml, 1 liter en 2,5 liter. Daarnaast kun je zelf een mengkleur kiezen. Dit kan heel makkelijk via de website, houd er echter wel rekening mee dat kleuren op een beeldscherm meestal anders zijn dan in het echt. De hoogglanslak is na 3 uur stofdroog, kleefvrij na 4 uur en geheel overschilderbaar na 24 uur.

Wijzonol LBH SDT Ultra online bestellen

Wil je de Wijzonol LBH SDT Ultra online bestellen, dan gaat dat heel eenvoudig. Op de website kun je exact zien wat de voorraad status is. Ook kun je hier een indicatie van de levering vinden. Heb je nog meer producten nodig, zoals bijvoorbeeld kwasten en verfrollers? Dan kun je deze uiteraard direct mee bestellen. Fijn om te weten is dat je vanaf de €50,- geen verzendkosten meer betaalt, en vanaf €75,- een gratis cadeautje bij je bestelling krijgt. Daarnaast krijg je bij iedere bestelling gratis roerhoutjes per verfkleur- en soort.

Heb je een ontzettend grote bestelling, of een zakelijke bestelling? Dan zou je contact op kunnen nemen met de klantenservice, zodat zij je van advies kunnen voorzien. Ook is het bij enorm grote bestellingen ook mogelijk dat zij het persoonlijk bij je langs kunnen brengen. Zou je graag contact willen met een erkend verfspecialist? Ook dat is mogelijk, je kan hiervoor telefonisch contact opnemen.

Voor overige vragen kun je het beste eerst op de website kijken onder het kopje ‘klantenservice’. Staat je vraag daar niet tussen? Dan kun je uiteraard contact opnemen met de klantenservice. Onder het kopje ‘contact’ vind je alle verschillende mogelijkheden om contact op te nemen.

Gerelateerde artikelen

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Meest gelezen

3 tips om de bank uit te kiezen die het best in jouw woonkamer past

De woonkamer is het kloppende hart van het huis. Het is namelijk de centrale plek waar je samen met je familie en vrienden zal...

Dit is waarom je een tuinhuis wil!

Ben jij dit jaar niet weggeweest? Ga dan op vakantie in eigen tuin! Om het ultieme vakantiegevoel dichtbij huis te krijgen plaatst je een...

Nieuwe schuifdeurkast of inloopkast? Check de 5 plussen en minnen!

Ben je op zoek naar de ideale kast? En wil je zeker zijn van je keuze? Dan is het tijd om samen de plus-...