Een ruimte inrichten met converteerbare tafels

Een converteerbare tafel is precies zoals het klinkt: een tafel die met weinig gedoe of werk van het ene type in het andere type wordt omgezet. Een ruimte inrichten of decoreren met converteerbare tafels is een populaire decoratie voor veel huiseigenaren, omdat ze veel ruimte kunnen besparen en multifunctionele stukken een geweldige optie zijn, ongeacht de grootte van uw huis. Als je iets eenvoudigs nodig hebt, begin dan met de kleinste fase en bouw naar boven op tot iets spectaculairs.

Enkele verschillende soorten tafels

De basistafels van de gemiddelde converteerbare tafel zijn wandtafels, bijzettafels en eettafels, hoewel de namen van tafel tot tafel enigszins kunnen verschillen. wandtafel exemplaren zijn zeer kleine tafels die uitstekend werken als instaptafel of foyertafels. Bijzettafels of kaarttafels zijn perfect voor slechts een intieme hoeveelheid ruimte en met eettafels kunt u een groter publiek voeden of is het mogelijk om meer gasten te plaatsen. Bekijk onderstaande drie basistafels voor de gemiddelde converteerbare tafel, van de kleinste tot de grootste tafel.

Een wandtafel

Voor de echte kleine ruimtes is een wandtafel een geweldig accessoire dat kan worden getransformeerd in iets moois en stijlvols met bijvoorbeeld de toevoeging van een eenvoudige moderne spiegel. Dit is een perfecte optie voor een hal of een kleine foyer, en het is ook een goed idee in een kleine woonkamer of ook in de kelder. Een levende plant is de laatste finishing touch op een stijlvolle placemat om een ​​eigentijdse entree-look af te maken.

Een bijzettafel of kaartentafel

De volgende mogelijkheid voor de gemiddelde converteerbare tafel is een bijzettafel of een tafel van vergelijkbare grootte. Het is perfect voor het ontvangen van gasten van verschillende leeftijdsgroepen. Bij de meeste converteerbare tafels hoeft u alleen maar twee kanten van het bijzettafeltje op te tillen om bij het wandtafeltje te komen, en een eenvoudige vergrendeling houdt de zijkanten veilig op hun plaats om te eten, om spelletjes te spelen of om ze gewoon te gebruiken voor een cadeautafel.

De eettafel

In de meeste gevallen is de derde en de meest nuttige fase van een converteerbare tafel de eettafel, die erg handig kan zijn als extra eettafel als u regelmatig gasten vermaakt. Kleine eetkamers zullen het gebruik van een geweldige trendy eettafel gebruiken die gemakkelijk kan worden weggeklapt wanneer deze niet in gebruik is. Het is meestal een aantrekkelijke bijzettafel en een geweldige eettafel voor maximaal vier personen wanneer u klaar bent om gezellige diners te serveren voor een kleine groep.

Converteerbare tafels zijn handig en ze besparen ruimte

Ongeacht hoeveel ruimte u nodig heeft, u heeft altijd de tafel in huis wat uw gezin nodig heeft voor een bepaalde situatie wanneer u ervoor kiest om de ruimte in te richten met converteerbare tafels. U bent niet beperkt tot één of slechts één of twee kamers, maar eerder tot een groot aantal converteerbare tafels voor het gebruik waar en wanneer u ze maar nodig heeft in uw huis. Zorg er ten slotte voor dat u op zoek gaat naar diegenen die zijn ontworpen voor het gebruik buitenshuis, voor al uw externe amusementsbehoeften. Zet iedereen neer voor een kleine pauze met het gezin, of voor een feestje buiten, zonder je zorgen te maken over de eetruimte.

Converteerbare tafels kunnen gekocht worden in een meubelwinkel, in een kringloopwinkel of u kan er ook voor kiezen om ze zelf te maken. Er bestaan heel wat leuke ideeën bij het maken van dergelijke tafels. Als u een doe het zelver bent, of u houdt gewoon van wat creativiteit en het maken van dingen, dan moet u zeker eens overwegen om zelf een converteerbare tafel te maken. Het is de moeite waard en u spaart er ook nog een keertje geld mee uit!

Gerelateerde artikelen

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Meest gelezen

De tuintrends om op jouw buitenruimte toe te passen

Je tuin is de fijnste plek om tijd door te brengen in deze tijd van het jaar, maar is jouw tuin ook een beetje...

Tips voor de verzorging en onderhoud van je vintage eetkamerstoel

Een vintage eetkamerstoel is veel meer dan alleen een zitplaats. Met de juiste stoel kan je de finishing touch geven aan de rest van...

Hoe maak je een lichtplan voor led verlichting?

Een goede verdeling van de verlichting in je huiskamer maakt de ruimte extra sfeervol. Toch heb je, behalve sfeerverlichting, ook een paar praktische lichtpunten...